• Jubilee 25M

  - Elegant design kombineret med brugervenlighed i særklasse


  Lotus’ Jubilee serie er en serie af ovne, der tilbyder elegant design kombineret med brugervenlighed i særklasse. Brugervenligheden er tænkt ind i enhver detalje, og reguleringshåndtagene er smukt integreret over den smalle brændefagslåge, der kan rumme optændingsmaterialer og tilbehør.

  Lågen tilbyder med sit store glas et imponerende indkig til flammerne, og med tre forskellige greb at vælge imellem, kan du give brændeovnen det udtryk, som passer bedst til din stil. Alle tre greb er udarbejdet efter princippet om at give dig den optimale daglige betjening.

  Jubilee 25M har et stort brændkammer og tager let brændestykker på op til 40 cm og den er selvfølgelig udstyret med nutidens moderne Clean Burn Technology forbrændingssystem.

  Jubilee 25M vejer hele 310 kg og har dermed ca. 150 kg ekstra lagringsmasse, i forhold til en Jubilee 25 i stål. Dette betyder, at lagringskapaciteten af varme øges betydeligt og varmeafgivelsen vil derved varer endnu længere.

  Jubilee 25M findes i udgaver med Fedtsten eller Indian Night sten, begge sten er natursten med formidable varmelagringsegenskaber. Begge modeller er som standard forsynet med Lotus’ komfortable Soft Close system og PowerStones er inkluderet. PowerStones er en specielt udviklet sten, som holder ekstra længe på varmen. Selv efter den sidste glød er gået ud, vil stenene afgive en behagelig varme til rummet.

  Tekniske
  data

  Information

  310 kg
  1420 mm
  626 mm
  404 mm
  932/1222 mm
  12 Pa
  6 kW
  3-8 kW
  30-120 m2
  10
  1,4 kg
  81%
  42 cm

  Tegning

  Mærker

  Ydeevnedeklaration