• Jubilee 35 M

  – Et kraftværk beklædt i natursten


  Lotus’ Jubilee serie er en serie af ovne, der tilbyder elegant design kombineret med brugervenlighed i særklasse. Brugervenligheden er tænkt ind i enhver detalje, og reguleringshåndtagene er smukt integreret over den smalle brændefagslåge, der kan rumme optændingsmaterialer og tilbehør.

  Jubilee 35M er til dig, der ønsker at lagre store varmemængder, som afgives med en behagelig temperatur over mange timer. Samtidig får du totaloplevelsen af et stort bål med et unikt indsyn til flammespillet på grund af den store glaslåge.

  Lotus Jubilee 35M er i sandhed en super maskine af en brændeovn. Et kraftværk med enormt brændkammer, der kan tage brændestykker helt op til 50 cm. Bagrammen på lågen er af støbejern for at give optimal holdbarhed og styrke. Brændkammeret af formstøbt skamol er bygget til at rumme de lange stykker brænde og er en del af Lotus Clean Burn Technology program. Alt dette sørger for en optimal udnyttelse af brændet og den bedste varmeeffekt.
  Jubilee 35M er som standard forsynet med Lotus’ komfortable Soft Close system.

  Jubilee 35M findes i udgaver med Fedtsten eller Indian Night sten, begge sten er natursten med formidable varmelagringsegenskaber.
  Begge modeller er som standard forsynet med Lotus’ komfortable Soft Close system og PowerStones er inkluderet. PowerStones er en specielt udviklet sten, som holder ekstra længe på varmen. Selv efter den sidste glød er gået ud, vil stenene afgive en behagelig varme til rummet.

  Tekniske
  data

  Information

  358 kg
  1420 mm
  726 mm
  454 mm
  1222 mm
  12 Pa
  7 kW
  4-10 kW
  30-120 m2
  16
  2 kg
  82%
  53 cm

  Tegning

  Mærker