• Mondo 3M

  - Kvalitet og design til en fornuftig pris


  Mondo serien er kendt og elsket for at tilbyde en imponerende varmekapacitet samtidig med at kvalitet og design er i top og prisen er yderst rimelig.

  Mondo 3M vejer hele 210 kg og har dermed ca. 100 kg ekstra lagringsmasse, i forhold til en Mondo 3 i stål. Dette betyder, at lagringskapaciteten af varme øges betydeligt og varmeafgivelsen vil derved vare endnu længere.
  Mondo 3M findes i udgaver med Fedtsten eller Indian Night sten, begge sten er natursten med formidable varmelagringsegenskaber. Begge modeller er som standard forsynet med Lotus’ komfortable Soft Close system og PowerStones er inkluderet. PowerStones er en specielt udviklet sten som holder ekstra længe på varmen. Selv efter den sidste glød er gået ud, vil stenene afgive en behagelig varme til rummet.

  Der kan vælges mellem tre grebsmuligheder:
  Classic grebet er et greb i sortlakeret stål, der går fra top til bund af lågen. Modern grebet er med front i sortlakeret stål og bagside med Soft Touch og sidst,
  men ikke mindst, Shape helt i Soft Touch. Med Shape og Modern grebene har du mulighed, for at bestemme om det skal placeres øverst eller nederst på ovnlågen.

  Tekniske
  data

  Information

  210 kg
  1231 mm
  480 mm
  412 mm
  1080 mm
  12 Pa
  5 kW
  3-7 kW
  30-120 m2
  20
  1,5 kg
  79%
  34 cm

  Tegning

  Mærker

  Ydeevnedeklaration