• - Massiv varmelagring i et slankt design


  Prestige M er mange kunders foretrukne valg, når det kommer til varmelagring og varmeafgivelse i mange timer.
  Prestige M er konstrueret til at lagre mest mulig varme. Brændkammeret er beklædt med materialer, som tillader varmen at passere igennem brændkammersiden og ud i lagringsmassen bestående af enten Fedtsten eller den smukke
  Indian Night sten. Derved fås den optimale udnyttelse af lagringsmassen med behagelig og jævn varmeafgivelse i mange timer.

  Prestige M er kendetegnet ved et slankt og elegant design samt en høj støbejernslåge, der giver en fantastisk oplevelse af flammerne. Ovnens afrundede form med en dybde på kun 43,3 cm gør den let at integrere mange steder i hjemmet.
  Prestige M er designet med Lotus’ Classic greb. Grebet følger ovnens lige linjer og er med til at understrege det slanke design.
  Med en vægt på over 350 kg dækker Prestige M med fedtsten eller Indian Night sten spektret imellem den almindelige brændeovn med let lagermasse og de store ovne med varmelagring såsom Lotus’ M serien, QM40 serien og Beto serien.

  Prestige M fås med beklædning af Fedtsten eller Indian Night sten, begge sten er natursten med formidable varmelagringsegenskaber, derudover er PowerStones inkluderet. PowerStones er en specielt udviklet sten, som holder ekstra længe på varmen. Selv efter den sidste glød er gået ud, vil stenene afgive en behagelig varme til rummet.

  Tekniske
  data

  Information

  356 kg
  1260 mm
  560 mm
  433 mm
  953 mm
  12 Pa
  5 kW
  3-7 kW
  30-120 m2
  19
  1,7 kg
  80,5%
  35 cm

  Tegning

  Mærker