Lotus Jubilee serie

– Elegant design kombineret med brugervenlighed i særklasse


Lotus Jubilee er en serie, der tilbyder elegant design kombineret med brugervenlighed i særklasse. Brugervenligheden er tænkt ind i enhver detalje, og reguleringshåndtaget er smukt integreret over den smalle brændefagslåge, bag hvilken der kan opbevares optændingsmaterialer og tilbehør.

De fleste ovne i serien er som standard forsynet med Lotus’ komfortable Soft Close system og fås i stål eller med beklædning af fedtsten eller Indian Night-sten. Vælger du udgaven i stål, kan der tilkøbes topplade i fedtsten eller Indian Night-sten.

Lågen tilbyder med sit store glas et imponerende indsyn til flammerne, og med tre forskellige greb at vælge imellem kan du give brændeovnen det udtryk, som passer bedst til din stil. Du kan vælge mellem Classic, Modern eller Shape (for Jubilee 35 er Classic standard):

Til alle udgaver kan du tilpasse udtrykket med valg af greb, der passer til din smag. Du kan vælge mellem Classic, Modern eller Shape. Alle tre greb er udarbejdet efter princippet om at give dig den optimale daglige betjening.

Filter

Poêles série

Label énergétique

Poids

Caractéristiques techniques

Puissance nominale
Taille de la pièce
Plage de fonctionnement
Rendement

Dimensions

Hauteur
Largeur

Sortie

Largeur de la chambre de combustion

Surfaces

Vitres latérales

Type de poêle