Lotus Jubilee serie

– Elegant design kombineret med brugervenlighed i særklasse


Lotus Jubilee er en serie, der tilbyder elegant design kombineret med brugervenlighed i særklasse. Brugervenligheden er tænkt ind i enhver detalje, og reguleringshåndtaget er smukt integreret over den smalle brændefagslåge, bag hvilken der kan opbevares optændingsmaterialer og tilbehør.

De fleste ovne i serien er som standard forsynet med Lotus’ komfortable Soft Close system og fås i stål eller med beklædning af fedtsten eller Indian Night-sten. Vælger du udgaven i stål, kan der tilkøbes topplade i fedtsten eller Indian Night-sten.

Lågen tilbyder med sit store glas et imponerende indsyn til flammerne, og med tre forskellige greb at vælge imellem kan du give brændeovnen det udtryk, som passer bedst til din stil. Du kan vælge mellem Classic, Modern eller Shape (for Jubilee 35 er Classic standard):

Til alle udgaver kan du tilpasse udtrykket med valg af greb, der passer til din smag. Du kan vælge mellem Classic, Modern eller Shape. Alle tre greb er udarbejdet efter princippet om at give dig den optimale daglige betjening.

Filter

Stufe serie

Etichetta energetica

Peso

Dati tecnici

Potenza nominale
Dimensioni della stanza
Potenza di esercizio
Rendimento

Misurazioni

Altezza
Larghezza

Uscita

Larghezza camera di combustione

Superfici

Vetri sui fianchi

Tipo di stufa