• Jubilee 25M

  Elegant design kombinert med brukervennlighet i særklasse

  Lotus’ Jubilee-serie er en serie ovner som tilbyr elegant design kombinert med brukervennlighet i særklasse. Den gjennomtenkte brukervennligheten finnes i alle detaljer, og reguleringshåndtakene er fint integrert over den smale veddøren, som kan romme ved og tilbehør.

  Med sitt store glass tilbyr døren et imponerende innsyn til flammene, og med tre forskjellige håndtak å velge mellom, kan du gi vedovnen det uttrykket som passer din stil best. Alle de tre håndtakene er utarbeidet etter prinsippet om å gi deg optimal daglig betjening.

  Jubilee 25M har et stort brennkammer og tar lett kubber på opptil 40 cm, og den er selvfølgelig utstyrt med dagens moderne Clean Burn Technology-forbrenningssystem.

  Jubilee 25M veier hele 310 kg og har dermed ca. 150 kg ekstra lagringsmasse, i forhold til en Jubilee 25 i stål. Dette innebærer at lagringskapasiteten av varme økes betydelig, og varmeavgivelsen vil dermed vare enda lenger.

  Jubilee 25M finnes i utgaver med kleberstein eller Indian Night-stein, begge steinene er naturstein med formidable varmelagringsegenskaper.

  Begge modellene er som standard utstyrt med Lotus’ komfortable Soft Close-system og PowerStones er inkludert. PowerStones er en spesielt utviklet stein som holder ekstra lenge på varmen. Selv etter at sistemann er gått ut, vil steinene avgi en behagelig varme til rommet.

  Tekniske
  data

  Informasjon

  310 kg
  1420 mm
  626 mm
  404 mm
  932/1222 mm
  12 Pa
  6 kW
  3-8 kW
  30-120 m2
  10
  1,4 kg
  81%
  42 cm

  Tegning  Merker

  Ytelseserklæring