• Jubilee 35 M

  Et kraftverk bekledt i naturstein

  Lotus’ Jubilee-serie er en serie ovner som tilbyr elegant design kombinert med brukervennlighet i særklasse. Den gjennomtenkte brukervennligheten finnes i alle detaljer, og reguleringshåndtakene er fint integrert over den smale veddøren, som kan romme ved og tilbehør.

  Jubilee 35M er for deg som ønsker å lagre store varmemengder, som avgis med en behagelig temperatur over mange timer. Samtidig får du totalopplevelsen av et stort bål med et unikt innsyn til flammespillet på grunn av den store glassdøren.

  Lotus Jubilee 35M er faktisk en supermaskin av en vedovn. Et kraftverk med enormt brennkammer som kan ta kubber helt opp til 50 cm. Bakrammen på døren er av støpejern for å gi optimal holdbarhet og styrke. Brennkammeret av formstøpt skamol er bygget for å romme lange stykker ved, og er en del av Lotus Clean Burn Technology-program. Alt dette sørger for en optimal utnyttelse av veden og den beste varmeeffekten. Jubilee 35M er som standard utstyrt med Lotus’ komfortable Soft Close-system.

  Jubilee 35M finnes i utgaver med kleberstein eller Indian Night-stein, begge steinene er naturstein med formidable varmelagringsegenskaper.

  Begge modellene er som standard utstyrt med Lotus’ komfortable Soft Close-system og PowerStones er inkludert. PowerStones er en spesielt utviklet stein som holder ekstra lenge på varmen. Selv etter at sistemann er gått ut, vil steinene avgi en behagelig varme til rommet.

  Tekniske
  data

  Informasjon

  358 kg
  1420 mm
  726 mm
  454 mm
  1222 mm
  12 Pa
  7 kW
  4-10 kW
  30-120 m2
  16
  2 kg
  82%
  53 cm

  Tegning  Merker

  Ytelseserklæring