• Massiv varmelagring i slank design

  Prestige M er mange kunders foretrukne valg når det kommer til varmelagring og varmeavgivelse i mange timer.

  Prestige M er konstruert for å lagre mest mulig varme. Brennkammeret er bekledt med materialer gjør at varmen kan passere gjennom brennkammersiden og ut i lagringsmassen, som enten består av kleberstein eller vakker Indian Night-stein. Slik oppnår man optimal utnyttelse av lagringsmassen med behagelig og jevn varmeavgivelse i mange timer.

  Prestige M kjennetegnes av en slank og elegant design samt en høy støpejernsdør, som gir en fantastisk opplevelse av flammene. Ovnens avrundede form med en dybde på kun 43,3 cm gjør den lett å integrere mange steder i hjemmet. Prestige M er designet med Lotus’ Classic-håndtak. Håndtaket følger ovnens like linjer og bidrar til å understreke den slanke designen.

  Med en vekt på over 350 kg dekker Prestige M med kleberstein eller Indian Night-stein spekteret mellom en vanlig vedovn med lett lagermasse og store ovner med varmelagring som f.eks. Lotus’ M-serien, QM40-serien og Beto-serien.

  Prestige M fås med bekledning av kleberstein eller Indian Night-stein. Begge steinene er naturstein med formidable varmelagringsegenskaper, og i tillegg er PowerStones inkludert. PowerStones er en spesielt utviklet stein som holder ekstra lenge på varmen. Selv etter at sistemann er gått ut, vil steinene avgi en behagelig varme til rommet.

  Tekniske
  data

  Informasjon

  356 kg
  1260 mm
  560 mm
  433 mm
  953 mm
  12 Pa
  5 kW
  3-7 kW
  30-120 m2
  19
  1,7 kg
  80,5%
  35 cm

  Tegning  Merker