• Mondo 3M

  Kvalitet och design till ett vettigt pris

  Mondo-serien är älskad och känd för att erbjuda en imponerande värmekapacitet, samtidigt som kvalitet och design är på topp och priset är ytterst rimligt.

  Mondo 3M väger hela 210 kg och har därmed ca 100 kg extra lagringsmassa jämfört med en Mondo 3 i stål. Detta innebär att värmelagringskapaciteten ökas betydligt och att värmeavgivningen varar ännu längre.

  Mondo 3M finns i varianter med täljsten eller Indian Night-sten. Båda stentyperna är natursten med fantastiska värmelagringsegenskaper. Båda modellerna har som standard Lotus bekväma Soft Close-system och PowerStones ingår. PowerStones är en särskilt utvecklad sten som håller värmen extra länge. Även efter att den sista glöden har slocknat avger stenarna en behaglig värme till rummet.

  Man kan välja mellan tre handtagsvarianter:
  Classic är ett handtag i svartlackerat stål som löper uppifrån och ner längs luckan. Modern är ett handtag med framsida i svartlackerat stål och baksida med Soft Touch och sist, men inte minst, Shape är helt i Soft Touch. Med handtagen Shape och Modern har du möjlighet att välja om det ska placeras överst eller nederst på kaminluckan.

  Tekniska
  data

  Information

  210 kg
  1231 mm
  480 mm
  412 mm
  1080 mm
  12 Pa
  5 kW
  3-7 kW
  30-120 m2
  20
  1,5 kg
  79%
  34 cm

  Ritningar

  Märken

  Prestandadeklaration