• Mondo 3M

  Kvalitet og design til en fornuftig pris

  Mondo-serien er kjent og verdsatt fordi den tilbyr en imponerende varmekapasitet, samtidig som kvalitet og design er utmerket og prisen ytterst rimelig.

  Mondo 3M veier hele 210 kg og har dermed ca. 100 kg ekstra lagringsmasse, i forhold til en Mondo 3 i stål. Dette innebærer at lagringskapasiteten av varme økes betydelig, og varmeavgivelsen vil dermed vare enda lenger.

  Mondo 3M finnes i utgaver med kleberstein eller Indian Night-stein, begge steinene er naturstein med formidable varmelagringsegenskaper. Begge modellene er som standard utstyrt med Lotus’ komfortable Soft Close-system og PowerStones er inkludert. PowerStones er en spesielt utviklet stein som holder ekstra lenge på varmen. Selv etter at sistemann er gått ut, vil steinene avgi en behagelig varme til rommet.

  Du kan velge mellom tre håndtak:
  Classic-håndtaket er et håndtak i sortlakkert stål, som går fra toppen til bunnen av døren. Modern-håndtaket er med front i sortlakkert stål og bakside med Soft Touch og sist, men ikke minst, Shape helt i Soft Touch. Med Shape- og Modern-håndtakene har du muligheten til å bestemme om det skal plasseres øverst eller nederst på ovnsdøren.

  Tekniske
  data

  Informasjon

  210 kg
  1231 mm
  480 mm
  412 mm
  1080 mm
  12 Pa
  5 kW
  3-7 kW
  30-120 m2
  20
  1,5 kg
  79%
  34 cm

  Tegning  Merker

  Ytelseserklæring